Op zoek naar albanees?

 
albanees
Albanees Wikipedia.
Het Albanees Shqip is een taal met twee dialecten: het Gegisch noorden en het Toskisch zuiden. Het Albanees is de enige officiële taal in Albanië en wordt voorts gesproken door etnische Albanezen in Italië, Kosovo, Macedonië, Montenegro en Turkije. Het zelfstandig karakter van het Albanees is pas laat aan het licht gekomen.
duits
Albanees Rocky is hier om politieke redenen NOS.
Ook al vindt hij de omstandigheden hier niet ideaal, teruggaan is voor de jonge Albanees geen optie. Als" ze me hier niet accepteren, weet ik niet wat er gaat gebeuren" Hij sluit niet uit dat hij in een ander land asiel aanvraagt zodra zijn verzoek in Nederland wordt afgewezen.
mooieriemen.nl
Over het Albanees Talennet Albanees.
Het Albanees vormt een eigen tak van de Indo-Europese taalfamilie, de taalfamilie waartoe de meeste Europese en een aantal Aziatische talen behoren. De verschillen tussen Albanees en andere Indo-Europese talen zijn aanzienlijk groter dan de verschillen tussen andere Indo-Europese talen onderling.
duits
Albanese gangster bij toeval opgepakt bij Rotterdam NOS.
De politie heeft dit weekeinde op de A13 bij Rotterdam een Albanees aangehouden, die zeer" waarschijnlijk" een gezochte moordenaar is. De arrestatie gebeurde min of meer bij toeval. De Telegraaf beschrijft de arrestatie van de man door agenten van het Flexibel Interventie Team.
deen bloemen
Albanezen Wikipedia.
Ook buiten de Balkan worden grote groeperingen Albanezen aangetroffen, vooral in Turkije, Groot-Brittannië, Italië en de Verenigde Staten. De Albanezen spreken Albanees, een Indo-Europese taal zonder nauwe verwanten. Het Albanese alfabet is gebaseerd op het Latijnse en heeft 36 letters.
Albanees ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Eigenschap of hoedanigheid algemeen heeft de Albanese nationaliteit; is Albanees staatsburger. Overtuiging of levensbeschouwing is doorgaans islamitisch. Taal Albanezen spreken in overgrote meerderheid Albanees, een Indo-Europese taal zonder nauwe verwanten. De oude dictator dacht dat de Albanezen tot de laatste man voor hem zouden vechten.
Albanees kenteken Wikipedia.
Albanees kenteken van de stad Berat. Nieuwe taxi plaat. nieuw CD plaat. In Albanië worden de kentekens uitgegeven door de regionale overheden. Nummers en letters bewerken. De volgende tabel toont de basisstructuur van de kentekenplaten in Albanië. District Nummers Letters.
Albanees leren Kosovoblogs Informatie en Blogs over Kosovo.
De meest gesproken taal in Kosovo is dan ook Albanees. Op Kosovoblogs vind je de basis woordjes Albanees met daarachter de manier waarop je het uitspreekt. Onderaan deze pagina staat een overzicht van taalcursussen. Wist je dat Albanees een op zichzelf staande taal is; beïnvloed door Latijn, Grieks en Ottomaans?

Contacteer ons