Meer resultaten voor vertalen hebreeuws

 
vertalen hebreeuws
Hebreeuws Ivriet: woorden en zinnen Educatie en School: Taal.
mijn vraag is of u mij kan laten zien hoe het woord liefde er in het Hebreeuws uit ziet zodat ik het niet verkeerd laat maken. of dat u mij een vertrouwd adres kan doorgeven waar ik dat kan laten vertalen.
technische vertaling
Vertaalbureau Hebreeuws Hebreeuws vertalen.
Verder werken wij met de meest geavanceerde softwareapplicaties die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding, die ervoor zorgen dat onze Hebreeuws vertalingen zowel snel, goed als betaalbaar zijn. Hebreeuws vertalen; van en naar alle talen.
cbd olie
Online Nederlands Hebreeuws vertaler.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Hebreeuws vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Hebreeuws Nederlands vertaler online Hebreeuws Nederlands vertaling. Nederlands Hebreeuws Vertaling Nederlands Hebreeuws Woordenboek Vertalen Nederlands naar Hebreeuws Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
tekst vertalen
Hebreeuws vertaalbureau Ervaren in-house vertalers.
Ervaren Hebreeuws vertaalbureau. Zaken doen in Israël en met Joodse gemeenschappen begint met vertalen. Hoewel ze in Israël ook uitstekend Engels spreken en presentaties in het Engels doen, kan het gewenst zijn dat je je formulieren in het Hebreeuws moet opsturen. Als Hebreeuws vertaalbureau verzorgen wij jouw professionele vertalingen.
online piano
HebreeuwsE Vertaling.
Gebruikers vanuit de meest uiteenlopende achtergronden vertalen en zoeken naar informatie door alleen maar op een document op hun computers te klikken en het Babylon programma te gebruiken; Het werd door miljoenen gebruikers tot het makkelijkste op de markt aangeboden vertaaltool gekozen. Gebracht Hebreeuws woordenboeken. Hebreeuws naar Engels vertaling. Hebreeuws naar Spaans vertaling.
deurbeslag met schild
Hebreeuws Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Hebreeuws" vertalen Engels. Hebreeuws" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. Hebreeuws ook: Hebreeuwse taal. Hebrew language znw. Hebreeuws ook: Hebreeuwse taal. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Tot zover de drieledige wens van mijn fractie in de hoop op Yerushalayim, hetgeen in het Hebreeuws betekent: er komt vrede."
vertaling
Refoweb Hebreeuws naar Nederlands Refoweb.
Je moet het dus niet gebruiken om je favoriete vertaling van een woord te kiezen. Net zoals je in het Nederlands je bijvoorbeeld Ik ga zitten op de bank niet moet vertalen met dat je gaat zitten op een bankgebouw geldt het soortgelijke ook voor woorden in het Grieks of Hebreeuws.
Hebreeuws vertaalbureau Snelvertaler, snel en betrouwbaar.
Dat is echter lang niet alles wat wij voor u kunnen betekenen. Naast het feit dat we alle soorten documenten kunnen vertalen van het Hebreeuws naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Hebreeuws, kunnen wij u ook nog eens van dienst zijn met onze tolkdiensten.
Hebreeuws vertalen Vertaalcomputers Vertaalmachines Hebreeuws.
Hebreeuws voor Beginners 12 Complete taalcursus Hebreeuws 2 Hebreeuws voor Gevorderden 3 Cursus zakelijk Hebreeuws 2 Hebreeuws voor Kinderen 2 Leerboeken Woordenboeken 1 Hebreeuws leren Overzicht 20. 6 artikelen voor Hebreeuws" vertalen." Comet Trano T-88 Sprekende vertaalcomputer Uitbreidbaar naar 80 Talen.
Hebreeuws WikiWoordenboek.
Jiddisch-Hebreeuws taal de officiële taal van Israël, de heilige taal van de Joden en de taal van de Tenach, West-Semitische taal, waarin het grootste gedeelte van de Tenach OT is geschreven en die in de staat Israël wordt gesproken. Ik vind het Hebreeuws een mooie taal.

Contacteer ons