Zoeken naar deens

 
deens
Deens Wikikids.
Er zijn 55, miljoen mensen die Deens spreken. Een paar Deense woorden en zinnen.: Nederlands Deens Uitspraak. De spreek je uit als de e in alle, en de spreek je uit als de g in goal. Nederlands Deens Uitspraak. Ik spreek geen Deens.
cursus duits
Deens WikiWoordenboek.
inwoner: Deen inwoonster: Deense bijvoeglijk: Deens. betreffende Denemarken of het Deens. Deens: dansk da. Duits: dänisch de. Fins: tanskalainen fi. Frans: danois fr m, danoise fr v. Hebreeuws: he m De'ni' he v De'nit' he m mv De'nim' he v mv De'niot.'
Deens nieuws in het Nederlands: jullie taal klinkt zo leuk NOS.
Heel" vriendelijk, bedankt Denemarken" Om de Deense nieuwslezers te bedanken voor hun inspanningen, kwam NOS-presentator Astrid Kersseboom met een antwoord. Jullie" verkiezingen zijn pas over twee jaar, dus tot die tijd oefenen wij vast op ons Deens, zegt ze onder meer.
Deens/Les 4 Wikibooks.
Hoewel Denemarken, Noorwegen en Zweden wat taal betreft dicht bij elkaar liggen, telt alleen het Deens op deze manier. In zowel het Noors als het Zweeds wordt geteld volgens het tien-een systeem waarbij eerste de tientallen en daarna de enen worden genoemd.
Taalgids Deens Wikivoyage.
In de Deense gebiedsdelen de Faeröer en Groenland is het slechts de taal van een kleine groep, die echter wel, naast de volkstaal, officiële status geniet. Het Deens dat op de Faeröer gesproken wordt, wordt ook wel Gøtudanskt Straatdeens" genoemd.
Deens.nl is de online shop voor Scandinavisch wonen Deens.
Kussen zwart naturel met kwastjes. MEER INFO Bestel. Bestellen en betalen. Acties bij DEENS.NL. MADAM STOLTZ agentschap Benelux. klantenservice@deens.nl 31 623621558 maandag t/m donderdag 9.00 15.00. Persoonlijk en betrouwbaar. Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL. Powered by Lightspeed Design en realisatie: Yellowlab.
Mano Degelijk Deens design met een Mano keuken van Kvik.
Accepteren en afsluiten. Mano by Kvik. Misschien wel de best doordachte keuken ter wereld. Mano Deens handwerk en design. Mano Deens handwerk en design. De Mano keukenserie van Kvik is Deens design op zijn best. Mano is Italiaans en betekent hand.
Nederlands Deens voor beginners Inhoudsopgave.
Het leerboek voor deze cursus is bijvoorbeeld bij Amazon te krijgen. Deens leren is ook als iPhone of Android App beschikbaar. De book 2 taalcursus Nederlands Deens is ook als iPhone App Deens leren of als Android App Deens leren verkrijgbaar.
Deens leger ingezet bij zoektocht naar vermiste Zweedse journaliste RTL Nieuws.
Turkse politie gaat ervan uit dat gevonden lichaam van Joey is. 108 mensen opgelicht die studieboeken kochten via Marktplaats. Gewonde Nederlander na dagen gered uit Noors bos: Hij hield zich warm in slaapzak. Deens leger ingezet bij zoektocht naar vermiste Zweedse journaliste.
Deens Wikipedia.
Zoals het Noors en het Zweeds kent het Deens aanhechting van het bepaald lidwoord, unificatie in de vervoeging van werkwoorden tegenwoordige tijd: alle personen op er, verleden tijd, zwakke verbuiging: alle personen op ede of te en een meervoud op er.

Contacteer ons