Resultaten voor deens

 
deens
Deens/Les 4 Wikibooks.
Een belangrijk verschil tussen Deens en Nederlands en de meeste talen is het telsysteem. Tellen tot 49 gaat nog zoals in veel andere talen waaronder het Nederlands door middel van het tientallig stelsel dus eerst de een tallen en daarna de tien tallen. Iemand die Deens leert tellen vraagt zich bijvoorbeeld af waar halv voor staat in halvtreds halvfjerds etc.
EenVandaag in Deens na Deens journaal in Nederlands Buitenland.
EenVandaag in Deens na Deens journaal in Nederlands. Trump en Luke Skywalker. Nationaal monument MH17 bijna klaar. Web only za 18 mrt 2017. Verslag Tom van t Einde. Het Deense TV2 News verraste ons vandaag met een nieuwsuitzending in het Nederlands. Omdat we dat zo leuk vonden reageert onze eigen Jåp Jõngbløed in het Deens. In niet helemaal vlekkeloos Nederlands brachten ze het nieuws van de Nederlandse verkiezingen. Omdat je taal klinkt zo leuk.
Deens nieuws in het Nederlands jullie taal klinkt zo leuk NOS.
Deens nieuws in het Nederlands jullie taal klinkt zo leuk. Do 16 maart 1532. Binnenland Buitenland Cultuur Media. Denen maken journaal in het Nederlands. Omdat jullie taal zo leuk klinkt is de uitleg van een van de presentatoren. De Deense televisiezender TV 2 News bracht het nieuws over de verkiezingen in Nederland op een originele manier de nieuwslezers lazen de berichten voor in het Nederlands. Omdat jullie taal zo leuk klinkt is de uitleg van een de presentatoren.
Zo loik! Deens nieuws in het NederlandsBuitenland Telegraaf.nl.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis. Deens nieuws in het Nederlands. Een Deense zender heeft het nieuws over onze verkiezingen ludiek aangepakt twee presentatoren hebben de uitzending in het Nederlands opgenomen. Lees meer in het bijbehorende artikel. Meest bekeken op De Telegraaf. Dionne onthult waarom het misging. Dionne Stax openbaart bij Pauw Jinek de oorzaak van de technische problemen tijdens de uitslagenavond. Ik wilde door de grond zakken. Ronde landingsbaan hit op internet. Het lijkt science fiction maar een cirkelvormige start en landingsbaan op vliegvelden heeft de toekomst.
Deens/Uitspraak en spelling Wikibooks.
u wordt uitgesproken zoals oe in hoed. y wordt uitgesproken zoals u in hut. æ wordt uitgesproken zoals e in zet. ø wordt uitgesproken zoals eu in deur. å wordt uitgesproken zoals o in bord. Het Deens kent ook lange en korte klanken. Een korte klank wordt dikwijls zoals in het Nederlands herkend door een dubbele medeklinker na de klinker. Bijvoorbeeld skulle met een korte u betekent moet maar at skule met een lange uu betekent staren. Pile betekent pijlen maar pille betekent pil. b f h j k l m n p s t en v worden min of meer zoals in het Nederlands uitgesproken. d wordt ingeslikt dus niet uitgesproken als ze na een n komt zoals in hen d e.
Deens Wikikids.
Ga naar navigatie zoeken. Deens Dansk is de officiële taal van Denemarken. Deens is een Noord-Germaanse Scandinavische taal net zoals Noors Zweeds IJslands en Faeröers. Onder Scandinavische talen vallen ook Zweeds en Noors. De taal wordt niet alleen gesproken in Denemarken maar ook in Zweden Duitsland Groenland en Faeröer. Er zijn 55 miljoen mensen die Deens spreken. Een paar Deense woorden en zinnen. De spreek je uit als de e in alle en de spreek je uit als de g in goal. Ik spreek geen Deens. Jeg taler ikke Dansk.
Deens vertaalbureau Ervaren vertalers ISO gecertificeerd.
98% van onze klanten beveelt ons aan. Een ervaren Deens vertaalbureau met in-house Deense vertalers. In 2015 vertaalden wij meer dan 150 documenten naar en vanuit het Deens voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Als Deens vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in Deense vertalingen. Vertaalbureau Perfect is zowel ISO90012008 als NEN-EN-15038 gecertificeerd door KIWA. Deze keurmerken mogen als de beste kwaliteitsgarantie voor vertaalbureaus worden beschouwd. Onze in-house Deense vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen binnen verschillende vakgebieden zoals het vertalen van juridische technische marketing en financiële documenten. Ook wanneer je een beëdigde vertaling nodig heeft kan je bij ons terecht.
deens.nl Deens design!
Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops! Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic die even geen zin heeft in overvolle pashokjes mensenmassa's en lange rijen voor de kassa.
Velkommen Welkom Talennet Deens.
In een steeds kleiner wordende wereld neemt het belang van taalkennis toe. Weliswaar kun je in Denemarken overal terecht met Engels maar het zal altijd gewaardeerd worden wanneer je een gesprekje aan kunt knopen in het Deens. Met behulp van deze site kun jij straks tijdens een vakantie in Kopenhagen of Odense met een gepassioneerd Jeg elsker dig de liefde verklaren aan een knappe Deense! Het leren van Deens is bovenal een leuke ervaring. Deze webzijde wil een eerste kennismaking zijn met de Deense taal. Je vindt hier bijvoorbeeld handige woorden en zinnen grammatica voorbeeldteksten en oefeningen. Voor wie de smaak te pakken krijgt en zijn kennis van het Deens verder wil verdiepen zijn hier ook verwijzingen opgenomen naar cursussen en opleidingen.
DEENS Startpagina Facebook.
Bekijk meer van DEENS door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van DEENS door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Nodig je vrienden uit om deze pagina leuk te vinden. 59 mensen hebben dit bezocht.

Contacteer ons