Meer resultaten voor deens

 
deens
Deens journaal brengt verkiezingsnieuws in het Nederlands.
waarom het Deense journaal het nieuws over de Nederlandse verkiezingen niet in het Deens maar in het Nederlands brengt.
fiets ophangen
Deens journaal doet nieuws in het Nederlands Kunst Media PAROOL.
Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen. Registreer en krijg 2 maanden onbeperkt toegang tot alle plusartikelen. Registreer en lees 2 maanden onbeperkt. Deens journaal doet nieuws in het Nederlands. Een Deens journaal in het Nederlands Omdat jullie taal zo leuk is Zet je geluid aan! Tom van t Einde 1V @tomvanteinde March 16 2017. Buis De stroom tv-programma's en online video's groeit continu. In de rubriek Buis selecteren we de leukste interessantste en ontroerendste fragmenten. Vandaag het Deense journaal in het Nederlands. Door Het Parool 16 maart 2017 1455. VVD er blevet det største parti.
verwarmingsketel
Deens nieuws in het Nederlands jullie taal klinkt zo leuk NOS.
Deens nieuws in het Nederlands jullie taal klinkt zo leuk. Binnenland Buitenland Cultuur Media. Denen maken journaal in het Nederlands. Omdat jullie taal zo leuk klinkt is de uitleg van een van de presentatoren. De Deense televisiezender TV 2 News bracht het nieuws over de verkiezingen in Nederland op een originele manier de nieuwslezers lazen de berichten voor in het Nederlands. Omdat jullie taal zo leuk klinkt is de uitleg van een de presentatoren.
extra geld verdienen
Typisch Deens VisitDenmark.
Wat is eigenlijk typisch Deens? Lees hier meer over Dannebrog Sommerlande Hoppepuder Sankt Hans en veel andere typische Deense dingen. Denemarken bestaat uit meer dan vierhonderd eilanden en heeft een kustlijn van maar liefst 7300 kilometer. Het koninkrijk telt ca 53 miljoen inwoners en is qua oppervlakte iets groter dan Nederland. Denemarken is een autovakantiebestemming de Duits-Deense grens ligt op nog geen 600 kilometer van Utrecht.
goochelaar
Deens/Uitspraak en spelling Wikibooks.
u wordt uitgesproken zoals oe in hoed. y wordt uitgesproken zoals u in hut. æ wordt uitgesproken zoals e in zet. ø wordt uitgesproken zoals eu in deur. å wordt uitgesproken zoals o in bord. Het Deens kent ook lange en korte klanken. Een korte klank wordt dikwijls zoals in het Nederlands herkend door een dubbele medeklinker na de klinker. Bijvoorbeeld skulle met een korte u betekent moet maar at skule met een lange uu betekent staren. Pile betekent pijlen maar pille betekent pil. b f h j k l m n p s t en v worden min of meer zoals in het Nederlands uitgesproken. d wordt ingeslikt dus niet uitgesproken als ze na een n komt zoals in hen d e.
goedkope loungeset
Deens vertaalbureau Ervaren vertalers ISO gecertificeerd.
98% van onze klanten beveelt ons aan. Een ervaren Deens vertaalbureau met in-house Deense vertalers. In 2015 vertaalden wij meer dan 150 documenten naar en vanuit het Deens voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Als Deens vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in Deense vertalingen. Vertaalbureau Perfect is zowel ISO90012008 als NEN-EN-15038 gecertificeerd door KIWA. Deze keurmerken mogen als de beste kwaliteitsgarantie voor vertaalbureaus worden beschouwd. Onze in-house Deense vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen binnen verschillende vakgebieden zoals het vertalen van juridische technische marketing en financiële documenten. Ook wanneer je een beëdigde vertaling nodig heeft kan je bij ons terecht.
fidget cube
Mediacourant.nl NPO-sterren in Deens na Deens journaal in Nederlands.
Taxi Den Haag Schiphol
Velkommen Welkom Talennet Deens.
In een steeds kleiner wordende wereld neemt het belang van taalkennis toe. Weliswaar kun je in Denemarken overal terecht met Engels maar het zal altijd gewaardeerd worden wanneer je een gesprekje aan kunt knopen in het Deens. Met behulp van deze site kun jij straks tijdens een vakantie in Kopenhagen of Odense met een gepassioneerd Jeg elsker dig de liefde verklaren aan een knappe Deense! Het leren van Deens is bovenal een leuke ervaring. Deze webzijde wil een eerste kennismaking zijn met de Deense taal. Je vindt hier bijvoorbeeld handige woorden en zinnen grammatica voorbeeldteksten en oefeningen. Voor wie de smaak te pakken krijgt en zijn kennis van het Deens verder wil verdiepen zijn hier ook verwijzingen opgenomen naar cursussen en opleidingen.
vacatures den bosch
deens.nl Deens design!
Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops! Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic die even geen zin heeft in overvolle pashokjes mensenmassa's en lange rijen voor de kassa.
golfclub
Deens uitspraken gids.
Aantal sprekers op Forvo 2.195. Nog in te spreken woorden 951. Foto van Public domain. Populaire uitspraken Voeg woorden toe. Uitspraak van Ib Spang Olsen Ib Spang Olsen. Uitspraak van Malmros Malmros. Uitspraak van vanskeligheden vanskeligheden. Uitspraak van stønnede stønnede. Uitspraak van Nils Nils. Uitspraak van det er det er. Uitspraak van per liter per liter. Uitspraak van sådan at sådan at. Uitspraak van Fødselsdato Fødselsdato. Uitspraak van spændet spændet. Nieuwe woorden om in te spreken Abonneren.
yoga amsterdam west

Contacteer ons