Meer resultaten voor deens

 
deens
Kopenhagen vertaling Nederlands Deens.
deense container
i vertaling Deens Nederlands.
vertalen ned engels
Deens Volksuniversiteit.
Een begrip sinds 1917. In deze cursus Deens wordt naar de helft van het niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. De mondelinge vaardigheden staan centraal zodat je snel eenvoudige gesprekjes kunt voeren en er veel aandacht is voor een goede uitspraak.
meubeltransport amsterdam
Deens nieuws in het Nederlands: jullie taal klinkt zo leuk NOS.
Heel" vriendelijk, bedankt Denemarken" Om de Deense nieuwslezers te bedanken voor hun inspanningen, kwam NOS-presentator Astrid Kersseboom met een antwoord. Jullie" verkiezingen zijn pas over twee jaar, dus tot die tijd oefenen wij vast op ons Deens, zegt ze onder meer.
MEUBILAIR
Deens Uitdrukkingen Zakelijke correspondentie Brief.
Deens Nederlands Deens Nederlands. Deens Arabisch Deens Arabisch. Deens Chinees Deens Chinees. Deens Tsjechisch Deens Tsjechisch. Deens Duits Deens Duits. Deens Grieks Deens Grieks. Deens Engels Deens Engels. Deens Esperanto Deens Esperanto. Deens Spaans Deens Spaans. Deens Fins Deens Fins.
salontafel glas design
Deens hof kondigt rouwperiode af.
Deense minister: we hebben Henrik bespot. 19 uur geleden. Uitvaart Henrik breuk met traditie. Denemarken Deens hof sust discussie over uitkering. door Vorsten buzzR. Denemarken Deens koningshuis telt af naar kerst. door Vorsten buzzR. Denemarken Deens koningshuis telt weer af naar kerst.
house doctor webshop
Taalgids Deens Wikitravel.
Het Deens dat op de Faeröer gesproken wordt, wordt ook wel Gøtudanskt Straatdeens" genoemd. Ook in het Duitse Sleeswijk-Holstein woont een aanzienlijke Deense minderheid; daar heeft de taal een officiële status als minderheidstaal. Het Deens wordt geschreven met het Latijnse alfabet, waaraan na de Z drie tekens zijn toegevoegd: Æ, Ø en Å.
deens design meubelen
Vierde en laatste seizoen voor Zweeds-Deense serie: The Bridge.
De serie speelt zich af in Zweden en Denemarken, met name in Malmö en Kopenhagen.De Zweedse en Deense politie moeten samenwerken om gruwelijke moorden op te lossen en dat valt niet altijd mee. In de serie spreken Zweden Zweeds en Denen Deens erg interessant om naar te luisteren.
deens design meubelen
Duolingo: Leer Engels, Spaans en ander talen helemaal gratis.
deens design stoel
Deens Beoordelingen Beoordelingen van Deens www.deens.nl. Trustpilot beoordelingen.
Een prettige email-wisseling, gevolgd door een hartelijke behulpzame ontvangst bij het persoonlijk ophalen van mijn bestelling in Etten-Leur, hebben ervoor gezorgd dat ik het zeker niet zal nalaten t.z.t. weer een bestelling te plaatsen bij DEENS maar dat komt natuurlijk ook door hun geweldige collectie.
stoelen huren limburg

Contacteer ons