Op zoek naar portugees?

 
portugees
Portugees Moderne Vreemde Talen Taalcursussen Talencentrum Maatschappij/bedrijven Maatschappij/bedrijven Rijksuniversiteit Groningen.
26 uur in 13 weken of 20 uur in 10 weken. 2 lesuren inclusief een pauze en 2 uren zelfstudie per week. In de taalcursussen Portugees van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van de Portugese taal. Grammatica is in deze cursussen geen doel op zich maar wordt gebruikt ter ondersteuning van de taalverwerving. Het verwerven van een basiswoordenschat neemt een belangrijke plaats in tijdens de taalcursussen. niveau Periode Dag Tijd Inschrijven.
Portugees voor Beginners in Utrecht Babel Taalcursussen.
Inschrijven met lening DUO. Cursus Portugees in Utrecht. Portugees voor Beginners in Utrecht. Bent u op zoek naar een cursus Portugees voor Beginners in Utrecht? Babel biedt diverse beginnerscursussen Portugees aan. Persoonlijke aandacht staat er hoog in het vaandel. Hierdoor leert u in korte tijd het Portugees goed te beheersen. De cursussen Portugees voor Beginners zijn ideaal voor wie voor studie werk of vakantie naar Portugal gaat. Hoewel het Europees Portugees iets afwijkt van de Braziliaanse taal kunt u met deze cursus ook prima uit de voeten in Brazilië.
Portugees Rotterdamse Volksuniversiteit.
Portugees Wikipedia.
Het is een officiële taal van de Europese Unie Mercosul en de landen in de hierboven genoemde Gemeenschap van Portugeessprekende landen. Zie ook Braziliaans Portugees. Het Portugees in Brazilië wijkt af van het Portugees in de andere gebieden. Er heeft echter een spellingshervorming plaatsgevonden het Acordo Ortográfico uit 1990 in 1998 met alle Portugeestalige landen waarin werd afgesproken de taal in alle Portugeessprekende landen hetzelfde te spellen. In Portugal heeft de aangepaste spelling echter veel tegenstand ondervonden bij het publiek en wordt de aanpassing nog niet alom toegepast. De variant van Brazilië wordt Braziliaans-Portugees genoemd. Het gesproken Portugees van Portugal is voor Brazilianen moeilijk te verstaan. Wereldkaart met gebieden waar Portugees wordt gesproken. Portugese dialecten in Portugal. Portugese dialecten in Brazilië.
Portugees leren op internet.
Portugese portal en zoekmachine. Europese Terminologie IATE Engels. Een terminologiedatabank en vertaalwoordenboek van en naar de europese talen. Het is vooral sterk in het technisch jargon met betrekking tot EU-politiek landbouw telecommunicatie transport wetgeving financiën. Je kunt bijvoorbeeld de vertaling van mestoverschot opzoeken. Online Portugees woordenboek Portugees. Een verklarend woordenboek in het Portugees met ongeveer 95.000 woorden. Korte introductie in de Portugese taal met video. Portugees op de makkelijke manier Engels. Ook informatie over de Braziliaans-Portugese variant. Portugees voor beginners boek2. Portugees leren met gesproken teksten. 30 audio-taallessen zijn gratis toegankelijk. Portugese werkwoorden vervoegen Engels.
Lesmateriaal Portugees Naar Nederland.
De video kunt u bekijken door de Player te gebruiken. Let op De map Download alle audio bevat veel bestanden. Het downloaden kan enkele minuten duren. Inloggen e-learning Bekijk alle hoofdstukken van de DVD. 1 Portugees Nederland geografie vervoer en wonen.
Portugees WikiWoordenboek.
Zweeds portugisisk sv portugisiske sv portugisiska sv portugisiskt sv. Zie Wikipedia voor meer informatie. IPA /portis/ of /portis/. vrouwelijk Portugese verkleinwoord Portugeeske. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 9. Zelfstandig naamwoord in het Nederlands. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Woorden in het Nederlands met IPA-weergave. Achtervoegsel ees in het Nederlands. Demoniem in het Nederlands. Taal in het Nederlands. Bijvoeglijk naamwoord in het Nederlands. Woorden in het Afrikaans. Woorden in het Afrikaans met IPA-weergave. Zelfstandig naamwoord in het Afrikaans. Taal in het Afrikaans. Bijvoeglijk naamwoord in het Afrikaans. Demoniem in het Afrikaans.
Alle boeken Portugees.
Alle boeken Portugees woordjesleren.nl Overhoor jezelf in het Engels Frans Duits Spaans of in een andere taal zonder inloggen.
Portugees Engelse vertaling Linguee woordenboek.
ë ï é è ö ê ü ó ç á à â û. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands se Zweeds. nl Nederlands dk Deens. nl Nederlands fi Fins. nl Nederlands gr Grieks. nl Nederlands cz Tsjechisch. nl Nederlands ro Roemeens. nl Nederlands hu Hongaars. nl Nederlands sk Slowaaks. nl Nederlands bg Bulgaars. nl Nederlands si Sloveens.
Portugees Uitdrukkingen Zakelijke correspondentie E-mail.
Formeel mannelijke geadresseerde naam onbekend.

Contacteer ons