Resultaten voor taalcursus engels

 
taalcursus engels
cursus duits amsterdam
Cursus Duits op maat Amsterdam. Cursus Duits op maat Amsterdam. Cursus Duits op maat dus geen groepsproduct. Bent u op zoek naar een goede efficiënte en betaalbare cursus Duits? Bij Überhaupt Taaltraining bent u aan het juiste adres voor een individuele cursus Duits op maat. Uw persoonlijke taaltraining Duits wordt in overleg met u afgestemd op hetgeen u wilt leren waar liggen uw hiaten en waarin schuilt juist uw kracht. Duits leren in de vorm van een individuele serie taaltrainingen op maat is efficiënt en voordelig. Plezier in Duits spreken.
Taalcursus Engels Cambridge met PLUS Taalreizen Plustaalreizen.
Volwassenen Jongeren Examencursussen Tussenjaar Zakelijk 50 cursus. Taalcursus Engels op Malta. Taalcursus Engels Engeland. Taalcursus Spaans in Spanje. Taalcursus Spaans op Cuba. Taalcursus Frans in Frankrijk. Taalcursus Italiaans in Italië. Taalcursus Engels in Amerika. Taalreis Malta St. Jongerenreis Malta St.
cursus engels
Cursus Engels in Utrecht cursussen op alle niveaus Babel.
Voor elk niveau. Bij Babel hebben we een taalcursus voor elk niveau: van beginnerscursus tot taaltraining voor gevorderden. Spreek jij al een aardig woordje Engels, bijvoorbeeld omdat je Engelse les op school hebt gevolgd? Of wil je werken aan een specifieke vaardigheid zoals wetenschappelijk schrijven in het Engels?
engels
Engels leren met een taalcursus Engels van PLUS Taalreizen.
De meest aantrekkelijke en effectieve manier om Engels te leren of je Engelse taalkennis uit te breiden is door het volgen van een taalcursus in het buitenland! Leer Engels in een Engelstalig land en combineer een vakantie in het buitenland met een effectieve taalcursus.
basis programmeren
Engels leren op Malta met taalcursus Engels PLUS Taalreizen.
De voertaal op dit prachtige eiland is Engels, naast het Maltees, het is dus een ideale plek voor een Engelse taalcursus. Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen op Malta een 12-weekse Cambridge examencursus en diverse duikcursussen aan. Ook is het voor jongeren onder de 18 jaar mogelijk op Malta een taalcursus te volgen.
taalcursus
Engels leren in Engeland met PLUS Taalreizen.
In Engeland kun je met PLUS Taalreizen Engels leren in de prachtige kuststad Brighton, de moderne havenstad Newcastle of in de indrukwekkende universiteitssteden Oxford en Cambridge. Ook kun je een taalcursus volgen op een van onze twee taalscholen in de Londen: Londen centrum of Londen Ealing.
engels
Taalreizen Engels in Engeland, Ierland, Malta of verder weg.
Veel taalscholen voor volwassenen hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar. Daarom kun je als jongere cursist vaak kiezen tussen een taalcursus Engels voor volwassenen of een speciaal programma voor jongeren met meer toezicht en activiteiten. Kijk eens op de pagina waar de belangrijkste verschillen genoemd worden tussen de taalreizen voor jongeren en voor volwassenen.
cursus engels
Taalcursus Engels in Cambridge Travel Active Taalreizen.
Wat voor een keuzevakken kun je verwachten? Denk aan extra lessen in grammatica, vocabulaire, presentatie skills en conversatie. Met Intensief Engels kun je dus jouw eigen leerprogramma samenstellen en zodoende het maximale halen uit jouw taalcursus! 28 groepslessen per week.
engels
Engelse cursussen en opleidingen, op elk niveau LOI.
Wie een cursus Engels via thuisstudie wil volgen, is bij de LOI aan het juiste adres. Of je nu een cursus Engels voor beginners zoekt, een cursus Engels voor gevorderden of een cursus Engels voor meergevorderden, de LOI heeft altijd een taalcursus Engels die bij je past.
cursus engels rotterdam
Cursus Engels Taleninstituut Regina Coeli.
Kies dan voor een intensieve individuele taaltraining. Of spreekt u al aardig Engels en wilt u professioneler overkomen en u zelfverzekerder voelen? Overweeg dan een korte taaltraining Engels, zoals presenteren in het Engels, solliciteren in het Engels of een training personal branding in het Engels.
Taalcursussen Engels Engels Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Voorbeelden van andere mogelijke trainingen. Communicatieve vaardigheden Engels voor managers van een internationaal team. Communicatieve vaardigheden Engels voor secretariaatsmedewerkers. Engels als instructietaal lesgeven aan internationale groepen. Verbeter uw Engels Spreek en schrijf vol zelfvertrouwen: Secretariaatsmedewerkers. Verbeter uw Engels Spreek en schrijf vol zelfvertrouwen: Servicedeskmedewerkers.

Contacteer ons