Meer resultaten voor russisch

 
russisch
Cursus Russisch Leer lezen, schrijven en spreken bij NTI.
Flexibele cursus Russisch. Ook Russisch leren? Bij het NTI studeer je waar en wanneer je maar wilt. Naast de taal leer je in de cursus Russisch ook leuke wetenswaardigheden over het land, de bevolking en haar gebruiken. Studeren op jouw moment bij NTI.
tekst vertalen engels naar nederlands
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op russisch in het Van Dale Rijmwoordenboek.
cursus russisch
Russisch Wikipedia.
Het Russisch is de officiële taal van de Russische Federatie en een van de werktalen van de VN. Russisch is bovendien co-officieel in Kazachstan naast het Kazachs, Kirgizië naast het Kirgizisch, Wit-Rusland naast het Wit-Russisch en in de niet-erkende ministaat Transnistrië naast het Moldavisch en het Oekraïens.
cursus russisch
Russische en Slavische studies Universiteit van Amsterdam.
Tijdens de bachelor Russische en Slavische studies studeer je Russisch, Pools, Servisch/Kroatisch of Tsjechisch. Je onderzoekt de taal en cultuur, literatuur, kunst en media van Rusland en Oost-Europa. Dit doe je in het centrum van Amsterdam en gaat op studiestage naar Petersburg, Praag of een andere Oost-Europese stad.
nederlandse
Russisch Taalcursussen Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Tijdens de taalcursus Russisch van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen RUG leert u eerst het cyrillische alfabet, zodat u Russisch kunt lezen en schrijven. Daarnaast ligt de nadruk op het leren verstaan en spreken van de Russische taal. We bieden een beginnerscursus Russisch en een taalcursus Russisch op een hoger niveau.
russisch leren
Russisch WikiWoordenboek.
demoniem betreffende Rusland of het Russisch. Demoniemen bij Rusland in het Nederlands. inwoner: Rus inwoonster: Russische, Russin bijvoeglijk: Russisch. betreffende Rusland of het Russisch. Bulgaars: bg m. Chinees: zh Èluós, optionally: zh Èluós de. Deens: russisk da. Duits: russisch de.
cursus russisch
Hoe Russisch ben jij? Quest Test Nederland.
Drink jij elke week een fles wodka leeg, heb je een bontmuts en kun jij net zo streng kijken als Poetin? Misschien ben jij wel een Rus in hart en nieren. Doe de test en wij vertellen hoeveel procent Russisch je bent!
russisch leren
Russisch Uitdrukkingen Reizen Flirten.
Russisch Project-Id-Version: PACKAGE VERSION Report-Msgid-Bugs-To: POT-Creation-Date: 2016-08-11 16280200: PO-Revision-Date: 2016-12-23 10280000: Last-Translator: Joelle Cooreman Language-Team: LANGUAGE Language: nl MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charsetUTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Plural-Forms: nplurals2; pluraln! 1; X-Generator: Pootle 2.7 X-POOTLE-MTIME: 1482488932.000000 Russisch Vietnamees. expand_more Meer taalcombinaties. Russisch Uitdrukkingen Reizen Flirten.
cursus russisch
Alle nieuws over Russisch dopingschandaal de Volkskrant.
Change a few things up and try submitting again. Russisch dopingschandaal 53 resultaten. Extra dopingcontroles voor Rusland en Kenia bij Olympische Spelen. In aanloop naar de Olympische Spelen in Rio gaat het Internationaal Olympisch Comité IOC dopingcontroles speciaal richten op Rusland, Kenia en Mexico.
vertaalbureau duits
Russisch Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Russisch DE Russisch ES Russisch FR. Vertalingen Russisch NLEN. Russian language; Russian; ru Afkorting. Bronnen: Wakefield genealogy pages; Download IATE, European Union, 2017.

Contacteer ons