Zoeken naar portugees leren

 
portugees leren
Portugees 1, beginners Volksuniversiteit Arnhem.
Ik heb veel studiemateriaal gemaakt, onder meer een vakantiecursus Portugees en vijf online cursussen Portugees, die ik heb gemaakt in samenwerking met iemand anders. Naast mijn werk voor de Volksuniversiteiten en enkele taleninstituten werk ik ook op het Graafschap College in Doetinchem.
nederlands leren
Cursus Portugees, Portugees leren op beginnersniveau. LOI.
Ook mogelijk inclusief basisgrammatica Nederlands. De cursus Portugees is bestemd voor iedereen die de Portugese taal wil leren. Bijvoorbeeld omdat je je op vakantie in Portugal verstaanbaar wilt kunnen maken of omdat je de taal voor je werk nodig hebt.
spaans cursus
Leer Portugees in Brazilië taalcursus Portugees KILROY.
Portugees is de officiële taal van Portugal, Brazilië en een aantal Afrikaanse landen. Het is de meest gesproken taal van Zuid-Amerika, dus een taalcursus Portugees is zeker aan te raden als je gaat reizen door dit deel van de wereld.
spaans cursus
Portugees 1.1 Volksuniversiteit Enschede.
Schrijf je dan nu in voor de cursus Portugees voor beginners. Veel West-Europese ondernemers richten hun aandacht op Portugal waardoor de Portugese taal steeds belangrijker wordt. Ook het reusachtige Zuid-Amerikaanse land Brazilië waar Portugees de voertaal is, wint in economisch opzicht voor West-Europa steeds meer belang.
cursus portugees
Home.
Vanaf het begin wordt er tijdens de lessen veel Portugees gesproken om u de taal snel te leren verstaan en spreken. De woordenschat en kennis van het Portugees bouwt u systematisch op en u maakt kennis met diverse aspecten van de Braziliaanse cultuur.
cursus portugees
Portugees online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Portugees leren met de Android en iPhone App 50" languages." De 50" languages" Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Portugees willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad.
portugese tegels
Portugees 2 cursus talen Volksuniversiteit Lisse.
De Portugees 2 cursus wordt aangeboden aan degenen die al een basiskennis van het Portugees hebben en deze kennis willen uitbreiden. Grammatica en conversatie zijn de belangrijkste onderwerpen. U start met beginnende conversaties en krijgt meer vertrouwen om de taal te leren spreken.
Portugees leren Language School.
Cursus Nederlands spreken. Cursus Portugees spreken. Cursus Italiaans spreken. Cursus Russisch spreken. Cursus Chinees spreken. Snel een taal leren. Door heel Nederland. Taaltraining op maat. Individuele taaltraining zakelijk. Individuele taaltraining intensief. Staatsexamen NT 2 programma 1. Staatsexamen NT 2 programma 2.
Portugees Taalcursussen Rijksuniversiteit Groningen.
Voertaal doeltaal: de taal die de deelnemers willen leren is zoveel mogelijk de taal die tijdens de lessen wordt gebruikt: Braziliaans Portugees. Wanneer nodig is de instructietaal Nederlands of Engels, afhankelijk van de groepssamenstelling. De cursus staat open voor Nederlandstaligen en anderstaligen.
Intertaal Portugees direct oefenboek audio-cd.

Contacteer ons