Resultaten voor frans leren oefeningen

 
frans leren oefeningen
Frans leren op Internet.
Frans voor gevorderden / zakelijk Frans. Met deze cursus leer je geschreven Frans begrijpen en een Franse brief schrijven. Online Frans leren zowel de grammatica als Franse woorden met oefeningen en gesproken teksten. Frans voor beginners boek2. Franse taallessen met gesproken tekst waarvan 30 gratis. Hier kun je alle klanken van het Franse alfabet en het internationaal fonetisch alfabet beluisteren. Oefeningen om klanken te onderscheiden en om de klanken en ritmes van de Franse taal te leren. Franse woorden grammatica en teksten met geluid. Oefen de vervoegingen van zowel regelmatige als onregelmatige Franse werkwoorden. Franse werkwoorden vervoegen C'est facile. Oefen de vervoeging van Franse werkwoorden.
remeha ketel
Home.
Gratis Frans leren online Interculture. Cursus Frans per email. iFrans taaltrainer app voor iPhone iPad iPod touch zelfstudie om Franse woorden werkwoorden zinnen Franse getallen te leren met inspreek-pauzes correcties uitspraak tekst en geluid in de app lopen automatisch door touchen kan ook kan in vliegtuigmodus. gratis in de App Store. met links naar interactieve oefeningen per onderdeel voor beginners of voor gevorderden als opfriscursus. van de makers van de Interculture gratis e-cursus Frans klikken op grammatica. vocabulaire luistervaardigheid reclame-boodschappen chansons e.d.
wasmachine
grammatica Frans oefeningen.
Op deze pagina vind je oefeningen over grammatica. Nuttig als voorbereiding op het schrijven van een brief of voor een toetsonderdeel grammatica. Maar ook gewoon om je kennis te testen en op te frissen. Elke test duurt ongeveer 2 à 3 minuten. Steeds meer van de oefeningen op deze site zijn ook geschikt gemaakt voor Quizlet installeer de app op je mobieltje of Ipad en je kunt heel makkelijk wat oefenen on the go en route dus. Ga naar de pagina op Quizlet van Nufransleren kan ook op je laptop natuurlijk en de rest wijst zich vanzelf. tel tot 10 klas 1. het telwoord 0 tm 20.
woonkrediet
Woordenschat Frans woordpakketten leren vervoeging franse werkwoorden.
U kunt online uw Engelse woordenschat oefenen. De Engelse woorden zijn thematisch geordend tijd plaats natuur weer verkeer werk gezin reizen sport en hobby gezondheid woenn kleding
rijlessen den haag
Frans leren Online Franse lessen en oefeningen gratis.
Een overzicht van Franse lessen en oefeningen. Leer gratis Frans online
motorrijles rotterdam
Webwijzer.nl Frans leren.
Online Frans leren voor toeristen waarbij praktische situaties langskomen kamperen autopech en bestellen in een restaurant. De website is rommelig maar bevat goede luisteroefeningen en testen. LingQ is een website om je Frans te verbeteren als je al basiskennis hebt. Je kunt kiezen uit audioboeken artikelen en podcasts op je niveau. Deze kun je beluisteren en/of lezen waarbij je de betekenis van onbekende woorden kunt opzoeken.
http://www.serrureriemetz.sitew.fr/
Nederlands Frans voor beginners Inhoudsopgave.
Het leerboek voor deze cursus is bijvoorbeeld bij Amazon te krijgen. Frans leren is ook als iPhone of Android App beschikbaar. De book 2 taalcursus Nederlands Frans is ook als iPhone App Frans leren of als Android App Frans leren verkrijgbaar. Nederlands-Frans leer je onderweg met je telefoon of tablet! Breid je taalvaardigheden uit voor vrije tijd buitenlandse reizen en beroep! Click on a chapter! 5 Landen en talen. 6 Lezen en schrijven. 10 Gisteren vandaag morgen. 15 Fruit en levensmiddelen. 16 Seizoenen en weer. 17 Rondom het huis. 19 In de keuken. 20 Small Talk 1. 21 Small Talk 2.
nom de domaine
NTR Frans.
Leer gratis online Frans bij Teleac! Oefeningen grammatica kerntaal spellen online woordenboek en Frans leren op uw pc en mobiel.
abri de piscine
Duolingo Leer Engels Spaans en ander talen helemaal gratis.
Duolingo is s werelds populairste manier om een taal te leren. Gratis. Het is leuk en wetenschappelijk bewezen succesvol. Leer online op duolingo.com of via de apps!
farmavita
Gratis Frans leren de beste gratis online cursussen Frans Frankrijk Puur Tips voor je vakantie in Frankrijk.
29 november 2014 30 april 2016 door Martijn. Ga je graag naar Frankrijk op vakantie en wil je jezelf wat beter verstaanbaar kunnen maken? Of misschien wil je je kennis van het Frans wat bijspijkeren om eens wat Franse boeken of kranten te kunnen lezen. Op internet zijn diverse bronnen die je op weg helpen bij de basiskennis van de Franse taal.
ps3 dex

Contacteer ons