Zoeken naar armeens

 
armeens
Armeens Wikipedia.
hye Modern Armeens. xcl Klassiek Armeens. axm Middel Armeens. Het Armeens, Hayern is de Indo-Europese taal die in Armenië door de overgrote meerderheid van de bevolking gesproken wordt. De taal wordt ongeveer door 6 miljoen mensen gesproken, niet alleen in Armenië, maar ook in Nagorno-Karabach en de Armeense Diaspora, zoals Frankrijk en de Verenigde Staten.
container
Handige woorden en zinnen Talennet Armeens.
Over het Armeens. Woorden en zinnen. Herdenkingsdag Armeense Genocide. Yegherni Zoheri Hishataki Or. Dag van de Arbeid. Handige woorden en zinnen. Begroetingen Goedemorgen, goedemiddag. Een gesprek voeren Ja, nee, bedankt. Afscheid Tot ziens, vaarwel. Materiaal Hout, steen, metaal. Kleuren Rood, blauw, groen.
Sarah opblaaspop
Armeens WikiWoordenboek.
Waals: årmenyin wa. Zweeds: armeniska sv. stellend vergrotend overtreffend. demoniem betreffende Armenië of het Armeens. De Armeense vluchtelingen werden het land uitgezet. Demoniemen bij Armenië in het Nederlands. inwoner: Armeen, Armeniër inwoonster: Armeense bijvoeglijk: Armeens. betreffende Armenië of het Armeens.
vloerkleden
Vijf vragen: Waarom kon een Armeens gezin negen jaar lang procederen? Buitenland Voor nieuws, achtergronden en columns.
Defence for Children voert in Amersfoort actie tegen de uitzetting van Howick en Lili naar Armenië ANP. Vijf vragen: Waarom kon een Armeens gezin negen jaar lang procederen? Na negen jaar procederen is een Armeense moeder deze week uitgezet zonder haar kinderen.
beste koffiebonen
Armenië Wikipedia.
Het Armeense koninkrijk op zijn grootst onder Tigranes de Grote van 95 v.Chr. Armenië Armeens: Hajastan, officieel de Republiek Armenië Armeens: Hajastani Hanrapetutjun, is een bergachtig land in de Zuidelijke Kaukasus, gelegen in het noordoostelijke deel van het Armeense Hoogland.
Welkom Bari galoest Talennet Armeens.
U vindt hier verder informatie over de Armeense taal en Armenië, spreekwoorden en gezegden en nog veel meer. Als u besluit om een uitgebreide cursus Armeens te gaan volgen, dan vindt u in onder Taalcursussen een overzicht van de verschillende mogelijkheden daartoe.
Armeniërs Wikipedia.
In landen zoals Libanon, Syrië, Turkije, Iran en Irak wonen echter ook kleine gemeenschappen. Het Armeens is een Indo-Europese taal die ook al in de Oudheid gesproken werd. Al voor hun bekering tot het christendom vormden de Armeniërs een volk.
Over het Armeens Talennet Armeens.
Veel andere Indo-Europese talen maken deel uit van een groepje nauw verwante talen zoals de Germaanse of Romaanse talen. Het Armeens heeft geen naaste verwanten en is enigskind. In de oudheid was het Armeens verwant aan het Phrygisch en het Thracisch.

Contacteer ons