Resultaten voor birmees

 
birmees
How to read and write Burmese, Myanmar characters.
Look at the site from: Mya Zedi: Provider of Myanmar Unicode Fonts OR just download: Arial Unicode MS. Second: the best Language" Browser was downloaded because it can present all language-scripts and characters. Our choise: Fire Fox 0.9.1 23, etc.
container verkoop huizen
Birmaans Wikipedia.
Het Birmaans of Birmees Birmaans: bmaza is de officiële taal in Myanmar Birma. De taal is de moedertaal van ongeveer 32 miljoen mensen. Birmaans wordt bovendien als tweede taal gesproken door veel minderheden in Myanmar, zoals de Chinezen, de Indiase Birmezen, Karen, Mon en Shan.
mephisto shoes
meertaligheidentaalstoornissenvu Birmees.
Het Birmees plaatst een getal of adjectief achter het zelfstandig naamwoord, het Nederlandse plaatst dit ervoor. Het Birmees heeft een complex systeem van suffixen voor allerlei taaleigenschappen, het Nederlands gebruikt vooral voor tijds en geslachtsaanduiding morfemen, en kent bijvoorbeeld niet de pragmatische morfemen.
bruiloft dj arnhem
Birmees 3 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Ia de Birmees zelfst.naamw. Uitspraak: br'mes' Verbuigingen: Birmezen meerv. Ib de Birmese zelfst.naamw. Uitspraak: br'mes' Verbuigingen: Birmesen meerv. iemand met de Birmaanse nationaliteit Synoniem: nb. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/birmees.: taal een taal die in Myanmar wordt gesproken. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/Birmees.:
jongens behang
Rondreis MYANMAR Taal Myanmar.
Het Birmaans is de officiële taal, die ook door veel niet-Birmanen wordt beheerst, net als het Birmaanse schrift, dat op het eerste gezicht bestaat uit cirkels, die naar links, rechts, boven of onder een opening hebben Op veel plaatsen kan men met Engels goed terecht.
Myanmar Wikipedia.
De lokale uitspraak van Myanmar en Burma ligt derhalve erg bij elkaar en in het Birmees worden ze dan ook beide op dezelfde manier geschreven: Alleen in transcripties naar een ander alfabet zoals het Latijnse alfabet bestaan er verschillende schrijfwijzen van ditzelfde woord.
Birmees leren Zuidoost-Azië Magazine.
Goedkoopste ticket naar Vietnam. Goedkoopste ticket naar Brunei. Birmees leren is niet eenvoudig. Zeker omdat het schrift voor een leek onontcijferbaar lijkt. Toegegeven, het Birmees schrift ziet er met al zn krullen wel buitengewoon mooi uit.: Birmees is een tonale taal.
Birmees WikiWoordenboek.
Het Birmees wordt zeker nog gesproken. demoniem een mannelijke inwoner van Birma nu Myanmar. stellend vergrotend overtreffend. demoniem gerelateerd aan of afkomstig uit Myanmar. Demoniemen bij Myanmar in het Nederlands. inwoner: Birmaan, Birmees inwoonster: Birmaanse, Birmese bijvoeglijk: Birmaans, Birmees. Zie Wikipedia voor meer informatie.
MYANMAR Taal Landenweb.nl.
De officiële taal van Myanmar is het Birmees en daarnaast worden er erg veel verschillende etnische dialecten of talen gesproken, ca. Het Birmees behoort tot de Tibeto-Birmese taalgroep en is verwant aan talen als Kachin, Chin en Kayin. Het Birmees wordt door ca.

Contacteer ons