Op zoek naar birmees?

 
birmees
Taal Myanmar Azie.nl.
In de steden spreken mensen over het algemeen een aantal woorden Engels. Soms wordt er ook Italiaans of Frans gesproken. Maar in de meer afgelegen gebieden zal communicatie moeilijker gaan. Nederlands Birmees Tellen Birmees. Hou'ke / hin in. K'amya man / shin vrouw ingaleiqzago lo pyaw-daq-thala? Ik begrijp u niet. Ik ben op zoek naar. Goed voorbereid op reis?
Wikispaces Site Maintenance.
birmees Nederlands woordenboek Woorden.org.
I a de Birmees. b r'm e s. I b de Birmese. b r'm e s. iemand met de Birmaanse nationaliteit. b r'm e s. taal die in Birma wordt gesproken. b r'm e s. wat uit Birma komt of met Birma te maken heeft. 2 definities op Encyclo. taal een taal die in Myanmar wordt gesproken.
Birmaans Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Myanmar Thailand Maleisië Singapore. tweede taal 10 miljoen. Birmaanse taal geschreven in het Birmese schrift. Het Birmaans of Birmees Birmaans bmaza is de officiële taal in Myanmar Birma. De taal is de moedertaal van ongeveer 32 miljoen mensen. Birmaans wordt bovendien als tweede taal gesproken door veel minderheden in Myanmar zoals de Chinezen de Indiase Birmezen Karen Mon en Shan. Het wordt geschreven in het Birmese schrift.
MYANMAR Taal Landenweb.nl.
De officiële taal van Myanmar is het Birmees en daarnaast worden er erg veel verschillende etnische dialecten of talen gesproken ca. Het Birmees behoort tot de Tibeto-Birmese taalgroep en is verwant aan talen als Kachin Chin en Kayin. Het Birmees wordt door ca. 75% van de Birmanen gesproken ook door veel minderheden. De spreektaal van het Birmees is oorspronkelijk van het Chinees-Tibetaans afkomstig terwijl het alfabet is afgeleid van het Pali een Brahmaans schrift uit Zuid-India en dateert uit de 7e eeuw na Christus. Het Birmees heeft een vrij eenvoudige grammatica.
Birmees WikiWoordenboek.
Afgeleid van Birma met het achtervoegsel ees. taal een taal die in Myanmar wordt gesproken. Het Birmees wordt zeker nog gesproken. demoniem een mannelijke inwoner van Birma nu Myanmar. demoniem gerelateerd aan of afkomstig uit Myanmar. Demoniemen bij Myanmar in het Nederlands. inwoner Birmaan Birmees inwoonster Birmaanse Birmese bijvoeglijk Birmaans Birmees. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands.
Birmees 3 definities Encyclo.
Uitspraak br'mes Verbuigingen Birmezen meerv. Ib de Birmese zelfst.naamw. Uitspraak br'mes Verbuigingen Birmesen meerv. iemand met de Birmaanse nationaliteit Synoniem nb. taal een taal die in Myanmar wordt gesproken. 1 Aziaat 2 Inwoner van birma. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl online sinds 2007 is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.

Contacteer ons