Resultaten voor noors leren

 
noors leren
Onze eerste maand Noors leren.
Onze eerste maand Noors leren. Freek 10/02/2013 europa noorwegen reistips taal leren 2 Comments. We zijn inmiddels een tijdje in Noorwegen en begonnen direct serieus met de taal. We wilden deze vreemdklinkende taal snel machtig worden. Ben je ook bezig een taal te leren of zou je dit juist graag willen doen? Lees hier onze ervaringen en tips in onze eerste maand Noors leren. Onze ervaring met de taal voordat we in Noorwegen aankwamen was zeer beperkt.
cursus duits
Noors voor Beginners Zelfstudie thuis of Online leren.
12 artikelen voor Noors voor Beginners. Talk now Noors Basis cursus Noors voor Beginners. Met de taalcursus Noors voor Beginners leer je de Noorse taal snel te spreken en te lezen. Je leert veel gevarieerde woorden en zinnen en je kunt oefenen met uitspraakvergelijking. Leer vanuit het Nederlands of vanuit een andere taal. Je kunt je eigen taal kiezen tijdens de installatie. Deze interactieve cursus op CD-Rom kan gemakkelijk thuis als zelfstudie gevolgd worden op de PC Laptop of Mac en is ook beschikbaar als Online cursus. Ideaal voor vakantie thuisstudie of op reis! Voor 15.30 uur besteld morgen in huis.
Cursus
Noorse les.
Voor de online cursisten zijn privé skypelessen voor uitspraak luister en spreekvaardigheid. Klik hier voor onze online cursussen. NoorsOnline is gespecialiseerd in cursussen Noors voor iedereen op elk niveau. U wilt graag Noors leren omdat u het leuk vindt of omdat Noorwegen uw favoriete vakantieland is? U gaat stage lopen of werken in Noorwegen en wilt graag over een basiskennis Noors beschikken vóór uw vertrek? U doet zaken met Noorse bedrijven of u heeft emigratieplannen? Voor iedereen heeft NoorsOnline een passende cursus of oplossing. Kies de cursus die bij u past. Brochure Download hier de brochure. Onze butikk is volledig vernieuwd. U vindt er studiematerialen Noorse kinderboeken dvd's lees en luisterboeken etc.
cursus duits
Noors leren in Lochem ZoNoors.
Wat is een intensieve training Noors? Hier vind je de tarieven. Op weg naar het land van je dromen. NOORS LEREN VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN BIJ ZONOORS. ZoNoors biedt cursussen Noors aan voor beginners en gevorderden voor iedereen van 8 tot 80 jaar. Zowel privéles les in groepjes van twee tot maximaal zes personen als een intensieve training van meerdere dagen is mogelijk in Nederland en Noorwegen. De cursussen zijn praktisch van aard maar aan het leren van de grammaticaregels ontkomen we natuurlijk niet. Kies de cursus die bij je past. De docente Mieke Onis is in het bezit van een volledige onderwijsbevoegdheid.
Mondly Leer Noors een taal leren spreken in de App Store.
iTunes is s werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden. We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app Mondly Leer Noors een taal leren spreken van ATi Studios te downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. iTunes voor Mac en pc. Mondly Leer Noors een taal leren spreken. Bekijk Meer van deze ontwerper. Open iTunes om apps te kopen en te downloaden. Begin nu met het spreken van Noors met snelle en leuke interactieve lessen. Het is gemakkelijk en wetenschappelijk bewezen. Probeer het nu GRATIS! Effectiever dan lessen op de universiteit beter dan crushen van candy.
Taalreizen Noorwegen Noors leren Noorwegen ESL Taalreizen.
Hier zijn de rustieke huizen bedekt met bemoste daken en enkele kerken zijn volledig in hout opgetrokken. De middernachtzon en de witte zomernachten vlakbij de Noordpool dompelen de bezoeker onder in een andere dimensie. Noorwegen zal je verbazen met zijn diversiteit aan landschappen! Meren watervallen bossen landschappen met Arctische flora of bedekt met eeuwige sneeuw en de kenmerkende kliffen van de fjorden bieden een adembenemend beeld. Er wacht je een explosie aan visuele indrukken in Noorwegen.
Welkom Velkommen Talennet Noors.
Uw eerste stappen kunt u zetten op deze webzijde! Of het nou voor vakantie is voor werk stage of uit pure interesse voor Noorwegen en de Noorse cultuur hier kunt u de eerste stappen zetten in het leren van Noors. U vindt hier bijvoorbeeld achtergrondinformatie over het Noors en over Noorwegen handige woorden en zinnen grammatica eenvoudige leesteksten en oefeningen. Voor wie de smaak te pakken krijgt en zijn of haar kennis van het Noors verder wil verdiepen zijn hier ook verwijzingen opgenomen naar taalcursussen en opleidingen.
Duolingo Leer Engels Spaans en ander talen helemaal gratis.
Duolingo is s werelds populairste manier om een taal te leren. Gratis. Het is leuk en wetenschappelijk bewezen succesvol. Leer online op duolingo.com of via de apps!
Cursus Noors de Noorse taal leren op beginnersniveau. LOI.
Noors leren op de leukste en meest effectieve manier. 10% korting 10 x 4678 Normaal 5198. Tijdelijk ontvang je bij inschrijving gratis een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. 50 voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Tijdelijk 10 procent korting. Starten met een thuisstudie is nu wel heel aantrekkelijk.
Noors online leren snel gratis en eenvoudig met book2 van 50 languages.
Gebruik de middagpauze of de wachttijden in het verkeer om een paar minuten Noors te leren. Je leert onderweg net zo goed als thuis. Je blijft mobiel en hebt Noors altijd bij de hand. Noors leren met de Android en iPhone App 50 languages. De 50 languages Android of iPhone App is de ideale begeleider voor iedereen die ook offline Noors willen leren. De app is beschikbaar voor zowel Android-Phone en Tablet als iPhone of iPad. De apps bevatten onder andere 30 gratis lessen uit het book 2 programma Noors. Natuurlijk zijn er ook tests en educatieve spelletjes in de app. De MP3-audiobestanden van book 2 maken ook deel uit van onze taalcursus Noors. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Contacteer ons